Hirdetés

Egy hónap múlva jön az XP SP3



|

A Vista SP1 megjelenését pontosan előre jelző TechARP.com most a Windows XP SP3 kibocsátásának időpontját is megjósolta.

Hirdetés

080325sp3_k_2.jpg
A maláj TechARP.com értesülése szerint április második felében teszik közzé a Windows XP SP3-at, vagyis a kifuttatott operációs rendszer legutolsó szervizcsomagját. A TechARP az utóbbi időben megbízható információkkal szolgált a Microsoft több kibocsátásával, köztük a Vista SP1 megjelenésével kapcsolatban, így az áprilisi határidőről szóló hírt érdemes komolyan venni. Az oldalon arról számolnak be, hogy az XP SP3 először kínai, angol, francia, német, japán, koreai és spanyol nyelven lesz letölthető. A további változatokra 21 napot, vagyis három hetet kell majd várnunk.

 

A Microsoft egyelőre nem kommentálta a TechARP értesülését, a vállalat szóvivője csak a korábban is megállapított határidőt ismételte meg: "2008 első felében jön ki az XP SP3 RTM (a gyártásra kész változat), az időzítés pedig, mint mindig, a felhasználói visszajelzések fügvényében alakul." Mint arról korábban beszámoltunk, a Microsoft legutóbb bő egy hónappal ezelőtt tette közzé az XP SP3 RC2-t, vagyis a szervizcsomag második kiadásra jelölt változatát a Windows Update rendszerén keresztül. A fájlcserélő hálózatokon két hete felbukkanó, 5503-as buildről a szoftvercég elismerte, hogy valódi, bár csak a bétatesztelők szűkebb csoportjának szánták; ezzel kapcsolatban sietve leszögezték, hogy - mivel nem hivatalos forrásról beszélünk - a kód illetéktelen módosításokat tartalmazhat.

 

Mérföldkövek az XP életében>>>

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.