Hirdetés

Egy iPhone-on demózta az Outlookot a Microsoft



|

Satya Nadella egy Apple okostelefonon használta az Outlookot a bemutatón.

Hirdetés

A Dreamforce nyitóbeszédén Satya Nadella érdekes pillanatokkal lepte meg a közönséget, amikor is a Microsoft ügyvezetőjeként egy Apple iPhone-on tartott bemutatót. 

Hirdetés

Mindez pár éve elképzelhetetlen lett volna, most azonban tényleg egy iPhone készüléken mutatta be a vállalat Outlook levelezőappját. 

A készüléket később iPhone Prónak nevezte, amiért az tele volt a Microsoft alkalmazásaival. Az Outlookról azt is elmondta, hogy a legjobb e-mail kliens a Gmailhez iOS alatt. 

Később Satya Nadella megmutatta, hogyan tud az Outlook külsős appokkal kapcsolódni, így például a Salesforce alkalmazásával. 

Amikor végzett az iOS-szel, utána a Windows Phone-hoz fordult, amiről azt mondta, hogy az ő telefonja is ezt futtatja, és gyakrabban használja. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.