Hirdetés

Egy koronázatlan király: QuarkXPress 5.0



|

Bemutatták a kiadványszerkesztő legújabb változatát.

Hirdetés

A kiadványszerkesztő program 5.0-ás verziójának megjelenését hosszú várakozás előzte meg, úgy tűnik, nemhiába, mert a program jelentős fejlődésen esett keresztül. A Quark filozófiája a "Tördelj egyszer, terjeszd mindenütt.", ennek megfelelően a program számos újdonságainak köszönhetően most már könnyedén készíthetünk akár komplett honlapokat is. Fejlesztették az eddig igen elhanyagolt táblázatkezelési képességeit, illetve a többi profi grafikai programhoz hasonlóan, ezentúl a QuarkXPress-ben is élvezhetjük a rétegkezelés adta előnyöket. A Quark Inc. mindig is nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy a felhasználók észrevételeit figyelembe véve fejlessze tovább kiadványszerkesztő programját, így a táblázatok kezelését most már külön paletta és egy új parancssor teszi lényegesen hatékonyabbá, illetve a többnyelvű dokumentumok készítésekor hasznos rétegtechnika is megjelent az új verzióban.



A program demo változata szabadon letölthető és kipróbálható az alábbi címről: Klikk!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.