Hirdetés

Egy tábor, ahol buli a programozás



|

Egy hét alatt te is megtanulhatsz programozni a Training360 informatikai táboraiban, sőt akár automatizált macskaajtót, intelligens ékszert is készíthetsz.

Hirdetés

Fiatal vagy és érdekel a programozás? A Training360 nyári táboraiban játékos formában sajátíthatod el a programozás alapjait. Ehhez még előképzettségre sincs szükséged, majd egy hét alatt - július 20-24 (9-14 évesek) és július 27-31 (12-17 évesek) - ugyanis szinte a nulláról indulva megtanulhatod, hogy miként lehet a Kodu és a Scratch segítségével számítógépes játékokat létrehozni, illetve hogyan kell egy Lego Mindstorms EV3 robotot megépíteni és vezérelni.

A tábor végére képes leszel önállóan mások által is használható, igazi játékok és alkalmazások elkészítésére, legyen szó stratégiáról, FPS-ről, szerepjátékról, vagy kalandjátékról. A táborban csapatokban tudtok dolgozni, megosztva a feladatokat, így akár multiplayer szoftvereket is készíthettek.S ha már elmúltál 12 éves, akkor akár komolyabb kütyüket is készíthetsz az Arduino és Lego Mindstorms EV3 készletekkel.

 



Megtanulhatod például hogyan készíts számítógépeddel, telefonoddal vagy tábla­gépeddel irányítható robot autót, automatikus macskaajtót, interneten keresztül leolvasható hőmérőt, vezérelhető szülőriasztót vagy ruhára szerelhető világító ékszereket. Sőt, minden táborba jelentkező lányt egy ruhára, textilre varrható LilyPaddel ajándékozzák meg a szervezők, így akár digitális ékszereket, kiegészítőket, elektronikus játékokat készíthetsz.

 



Mindemellett a szervezők nagy gondot fordítanak arra, hogy a tábor jó buli, valódi élménytábor is legyen. Így délutánonként kipróbálhatod a vérteslovasi tábor változatos kiegészítő programjait. Ízelítő a lehetőségekből: játékterem (karaoke, csocsó, biliárd, léghoki, társasjátékok), suttogó lovasbemutató, vízi csúszda, csoportos lovaglás, legelőmustra, igény szerint bekapcsolódás a lovak gondozásába, floorball, ügyességi versenyek, űrhajós kiképzés: 3D karika, bungee trambulin, mászófal és drótkötélpálya.

Felkeltettük az érdeklődésedet? További információ és jelentkezés a Training360 oldalán.

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.