Hirdetés

Egy új formátum a felesleges nyomtatás ellen



|

Használj te is .wwf kiterjesztést, ha nem szeretnéd, hogy ismerőseid papírt pazaroljanak!

Hirdetés

Elkeserítő látni, mennyi felesleges dokumentumot nyomtatnak az emberek. Egyetemi éveim alatt én is jobban szerettem papírról tanulni, mint képernyőről, de mindig igyekeztem kétoldalas nyomtatást illetve csökkentett betűméretet használni. Frászt kaptam a szaktársaktól, akik egy diát nyomtattak egy oldalra, hogy aztán kétszer elolvassák és kidobják a kukába a köteget, és most is nehezen állom meg szó nélkül, ha munkatársaim pazarolnak hasonló módon, és teljesen feleslegesen.

 

 

Most te is tehetsz azért, hogy ésszerűségre neveld a környezeted. Ha előadást készítesz, aminek az anyagát aztán szétküldenéd, de még véletlenül sem szeretnéd, hogy nyomtatásba kerüljön, konvertáld .wwf-be. Ez a formátum a WWF "Save as WWF, Save a Tree" című kampányának részeként született meg, nem nyomtatható, ezzel te is segítheted környezeted védelmét. Innen letölthető, feleslegesen nyomtató munkatársak nevelésére ideális. Te kipróbálod?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.