Hirdetés

Egy videóba csomagolták az összes Windowst



|

Egy videóba sűrítve nézhetjük meg, miként fejlődött a Microsoft a Windows 1.0 dobozaitól a Windows 8-ban lévő csempékhez.

Hirdetés

A Windows az elmúlt évtizedek alatt igen nagy utat tett meg a Windows 1.0 dobozaitól a jelenlegi operációs rendszer Kezdőképernyővel, Charms barral és csempékkel tarkított modern felületéig. Egy felhasználó munkájának és idejének köszönhetően most egy bő egy órás videóba sűrítve tekinthetjük meg, miként fejlődött a Microsoft operációs rendszere. 

A videó megalkotója nem kevés időt áldozott arra, hogy egy virtuális gép segítségével a Windows-t az 1.0-tól egészen a 8 Pro változatig frissítse fel. Az eredmény bár felgyorsított, több mint egy óra tartalom lett a leghíresebb operációs rendszer fejlődéséről. 

Az anyag megnézésekor hamar felfedezhetjük, hogy míg a Windows első verziói villámgyorsan felmennek a virtuális gépre, addig a Windows 8-ra arányaiban sokkal többet kell várni. Erről biztosan eszébe jut a "régi motorosoknak", hogy anno még egy tucat floppy is kellett a több órás bajlódáshoz, ami egy Windows újratelepítését jelentette. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.