Hirdetés

Egyéni előfizetéses csomagot kapott a 1Password



|

Átmenetileg 6 hónapos ingyen próbaidőszakot biztosít az Agilebits.

Hirdetés

A népszerű 1Password fejlesztője bejelentette, hogy mostantól kezdve egyfelhasználós előfizetéssel is elérhető a biztonságos jelszókezelő szolgáltatás. Az Agilebits egy promóciót is indított az új csomag reklámozása céljából, így a 2016. szeptember 21-ig ezen a linken regisztráló új felhasználóknak elengedi az első 6 hónap előfizetési díját. A regisztrációkor nem kell előre megadni a bankkártya adatait. Az új csomag havidíja 2,99 dollár, de 12 hónapos a számlázási ciklus, azaz 1 évet egyben ki kell fizetni.


Hirdetés


A 1Password szolgáltatás eddig rendkívül megbízhatónak és üzembiztosnak bizonyult, a jelszavakra pályázó betörők kerítésen kívül tartása érdekében a kétfaktoros hitelesítést is támogatja. A havidíjat kifizetve az ügyfelek hozzáférnek a szolgáltatás böngészős beépülőihez, a mentett jelszavak kezelésére is alkalmas webes felületéhez, továbbá a Windows, Mac OS X, Android és iOS kliensprogramjaihoz. A szimultán használható eszközök száma nincs limitálva, a felhasználók az összes támogatott kütyüjükön elérhetik a jelszavaikat.



(Forrás: Engadget, Agilebits)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.