Hirdetés

Egyenként lenémíthatóak a Google Chrome fülei



|

Egyszerűbbé vált a hangoskodó lapok megregulázása.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt frissült a Google Chrome stabil kiadási csatornájában lévő változata, azonban szokásához híven a keresőcég nem számolt be a felhasználók számára esetleg észrevehető újításairól. Annyit tudtunk a 46-os változatról, hogy optimalizációkat és biztonsági javításokat kapott, továbbá Windows / Linux / Mac OS X platformokon kikerült belőle a senki által sem használt értesítési központ.

Hirdetés


A The Verge egyik szemfüles kollégája véletlenül felfedezte a Chrome 46 legfontosabb újítását: egyenként lenémíthatóak a hangot kibocsájtó böngészőfülek. A böngésző már régóta jelzi egy kis hangszórós ikonnal a hangoskodó lapokat, azonban a zaj megszüntetéséhez eddig át kellett váltani a problémás fülekre, majd ott manuálisan le kellett állítani a lejátszást.


Mostantól sokkal egyszerűbben megoldható a probléma, ugyanis a fülek jobb egérgombos menüjébe bekerült a némítás / némítás feloldása lehetőség. Némításkor egyébként nem szakad meg a videó vagy hangfájl lejátszása.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.