Hirdetés

Egymillió dal jár az Amazon új streamingszolgáltatásához



|

Népes piacra lépett be az Amazon által elindított Prime Music.

Hirdetés

Az Amazon hivatalosan is elindította a Prime Music zenei streamingszolgáltatását, amelynek keretében az Amazon Prime felhasználói korlátlan mennyiségben válogathatnak több mint egymillió dalból, reklámmentesen. Az előre elkészített lejátszási listák mellett egyéni számokból is lehet ilyeneket összeállítani, az offline visszajátszás pedig szintén nincs korlátozva. 

Hirdetés

Ezzel egyszerre az Amazon iOS-es appja is megújult (Amazon Music), amelyből szintén lehet a Prime Musicon keresztül letölteni zenéket offline használatra. Az Amazon katalógusa mindenesetre úgy tűnik, hogy jogdíj-okokból csak hat hónapnál régebbi zenéket kínál. Ezzel szemben a Spotify, az Rdio és az Apple-tulajdonba került Beats Music a legfrissebb tartalmakat is felkínálják. 

Az Amazonnak jelenleg 20 millió fizetős Prime-ügyfele van, akik a zenék mellett filmekhez és tévéműsorokhoz is hozzáférnek, további kedvezmények mellett. Számukra a Prime Music is teljesen ingyenes. Az Amazon a Prime-tagságért évi 99 dollárt kér, de 30 nap mindenkinek ingyen jár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.