Hirdetés

Egyszerűsödik a Windows Blue keresője



|

Webes találatok is kerülnek a Vezérlősávra, plusz kiderült a rendszer végleges neve.

Hirdetés

Kedden két ropogós információ érkezett a Windows 8 Blue frissítésével kapcsolatban, a kisebbikkel kezdve elméletileg az operációs rendszer végleges neve Windows 8.1 lesz. Ezen tényállást két forrás is megerősítette: a Twitter AngelWZR nevű felhasználója az operációs rendszer 9375-ös buildjéről adott közkézre egy ezt igazoló képernyőképet (a másfél hete kiszivárgott verzió a 9364-es volt), míg tőle függetlenül Paul Thurrott Microsoft–bennfentes is erről beszél.


A kettes számú új információ szintén utóbbi úriembertől származik, ugyanis a kiszivárgott buildet tweakelve sikerült bekapcsolnia a Blue megújult keresőfelületét. Az új megoldás annyiban különbözik a régitől, hogy a kulcsszó beírása után alapértelmezetten minden találat megjelenik, nem kötelező konkrétan kiválasztani, hogy fájlokra, alkalmazásokra vagy beállításokra vonatkozik-e a keresés – bár szűrni ezek közt továbbra is lehet.


Újdonság még, hogy a kulcsszó beírása után a Vezérlősávon webes találatok is megjelennek, minden bizonnyal a Bing jóvoltából.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.