Hirdetés

Ekkor frissülnek Nougatra a Sony Xperia készülékek



|

Kiderült, hogy melyik Xperia okostelefon mikor kapja meg a legújabb androidos frissítést.

Hirdetés

Természetesen a Sony okostelefonok tulajdonosai is várják már az Android Nougat verzióját, és egy szlovák esemény alkalmából úgy tűnik, hogy kiderült, melyik készülék mikor frissülhet. 

Hirdetés

Korábban dátumokat még nem közölt a Sony, azonban most úgy tűnik, a listán az Xperia X Performance és az Xperia XZ az első - ezek már a jövő hónapban megkaphatják az új Androidot. 

Novemberben várható a frissítés az Xperia X és az Xperia X Compact eszközökre, majd az év végéig az Xperia Z3+, a Z4 Tablet és a teljes Z5-ös széria is frissül. 

A jövő év elején kaphatja meg a Nougatot az Xperia XA és az Xperia XA Ultra. 

Sajnos egyelőre kár lenne biztosra venni a megjelenési időket. Az androidos frissítéseknél a Google készülékeit leszámítva elmondható, hogy az előirányzott dátum és a tényleges frissítési értesítések megjelenése között hónapok is eltelhetnek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.