Hirdetés

Ekkorra várhatod a Marshmallow-t a Samsung kütyüdre



|

Frissült a menetrend, március végéig minden tavalyi csúcsmodell megkapja az új Androidot.

Hirdetés

A Samsung már megkezdte a Galaxy S6 és a Galaxy S6 edge készülékek frissítését a legújabb Androidra. Ebben a megújult TouchWiz is benne van. 

Hirdetés

Sajnos nem mindenkihez jutott még el a Marshmallow, és így természetesen a többi Galaxy készülék tulajdonosa sem kapta meg. 

A legújabb információk szerint frissült a menetrend - az értesülések olyan valakitől származnak, aki állítólag jól ismeri a Samsung terveit. 

Mindezek alapján a tavalyi csúcsmodellek március végéig mind megkapják a Marshmallow-t: a Galaxy S6 és a Galaxy S6 edge mellett a Galaxy S6 edge+ és a Galaxy Note 5 is. 

Ezután a Galaxy Note 4 és a Galaxy Note edge lesznek terítéken áprilisban, majd májusban a Galaxy S5 is frissül. Meglepő fordulat, de a 2014-es Galaxy Alpha is megkapja az új Androidot, júniusban. 

A táblagépek közül a Galaxy Tab S2 8 és 9,7 hüvelykes verziója frissül majd, májusban. 

Természetesen akadnak olyan Samsung eszközök is, amelyek megkapják a Marshmallow-t annak ellenére, hogy nem voltak csúcsmodellek a maguk korában. Sajnos ezen a listán egyelőre csak a Galaxy A7 szerepel biztosan, de valószínűleg bővül majd a sor. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.