Hirdetés

Eladó a Microsoft név



|

Portugál olvasóink figyelmébe.

Hirdetés

A szoftveróriás a világon mindenhol igyekszik (illetve igyekezett) levédeni saját nevét, de Portugáliában egy kis cég jócskán megelőzte. Sokkal azelőtt foglalták le a nevet - még 1981-ben -, hogy az amerikai cég megjelent volna az országban, így a portugál Microsoft a mai napig MSFT néven fut.

 

Teljesen nyilvánvaló döntés volt a portugál cég részéről, hogy megpróbálja eladni a nevet az amerikaiaknak, de úgy tűnik, nem haladnak jól a tárgyalások, mert már az eBay-en is árulják a cégnevet. Eljátszhatnánk a gondolattal, hogy ki mindenki vehetné meg az óriáson kívül, de ezt inkább Önökre bízzuk.

 

Míg eldől, kié is lesz a portugál Microsoft, várjuk olyan olvasóink levelét, akik már 1981-ben lefoglalták a WoW, vagy az Xbox neveket.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.