Hirdetés

Elérhető a Skype 5.0



|

A program legújabb verziója a Facebookot is figyeli, illetve képes a csoportos videóbeszélgetés funkcióra.

Hirdetés

A népszerű, videótelefonálásra alkalmas Skype-nak megérkezett a legújabb változata. Az 5.0-ás verzió átszabott külsővel rendelkezik, amely könnyebbé teszi a felhasználók számára a navigációt, illetve átláthatóbbá magát a felületet.

 

A szocális háló is még inkább integrálódott az új programba: a szoftver képes követni a Facebook hírcsatornáit, illetve küldhetőek üzenetek, kezdeményezhetőek hívások is. Az 5.0 képes helyreállítani a megszakadt hívásokat is, ez szintén újdonság.

 

Az egyik legérdekesebb frissítés azonban a csoportos videóhívás lehetősége. Ez egyelőre csak béta állapotban üzemel, és kizárólag az 5.0-ás verziók között kompatibilis, azonban mindenképp jelentős újítás. A hívásminőség-kezelő a beszélgetések alatt a videó-és hangminőségre is felügyel.

 

A Skype 5.0 Windows operációs rendszerre letölthető az alábbi oldalról.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.