Hirdetés

Elérhető a stabil GeForce Experience 3.0



|

Megújult a kezelőfelület, hatékonyabban működik az alkalmazás.

Hirdetés

Hosszú bétatesztelés után az NVIDIA elérhetővé tette a GeForce Exprience 3.0 segédprogram első stabil változatát. A vállalat videokártyáival használható szoftver elsőre is feltűnő újdonságát az átláthatóbb kezelőfelülete jelenti, ám van ennyire fontos, hogy a működése is sokkal hatékonyabbá vált. A memóriahasználata a felére csökkent (olyan 100 megabájtra), ráadásul a kezdeti betöltése után 3× gyorsabban hozható be a felülete.


Hirdetés


A bivalyerős grafikus kártyák tulajdonosai számára érdekes hír lehet, hogy a GeForce Experience 3.0 beépített ShadowPlay funkciója mostantól akár 4K@60FPS játékbeli videók rögzítésére is alkalmas. Véglegesedett a játékokban megnyitható Share Overlay kezelőfelület, innen érhető el a GameStream Co-Op funkció is, amellyel az interneten keresztül átadhatjuk a barátainknak az irányítást a játékainkban.



(Forrás: WCCFTech, NVIDIA)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.