Hirdetés

Elérhető a Wine 2.0



|

Az új Wine már Office 2013-támogatást is biztosít Linuxon.

Hirdetés

A Wine egy olyan nyílt forráskódú kompatibilitási réteg, amely lehetővé teszi egyes windowsos szoftverek futtatását Linuxon vagy a Mac gépeken. Időközben pedig a 2.0 is megérkezett

Hirdetés

Ez többek között lehetővé teszi az Office 2013 használatát Linuxon, illetve 64 bites támogatást nyújt a macOS-nek. Az újítások egyébként benne voltak a CrossOverben is. 

A CrossOver már egy kereskedelmi forgalomban lévő alkalmazás, amely azonban szorosan kapcsolódik a Wine projekthez, és a rajta végzett változtatások nagyja végül a Wine-ba is bekerül. 

A további változtatások között szerepel, hogy jobb lett a betűtípusok és a vágólap támogatása, illetve a szokatlan, 640 x 400-as és 1280 x 960-as felbontást kezelése is megoldott lett a magas DPI támogatása mellett. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.