Hirdetés

Elérhető az Adobe Creative Suite 6 család



|

Az Adobe Systems Incorporated a mai napon bejelentette az az Adobe Creative Suite 6 termékcsalád elérhetőségét.

Hirdetés

A CS6 termékcsalád a Photoshop, InDesign, llustrator, Dreamweaver, Adobe Premiere Pro, After Effects, Flash Professional és egyéb termékek hatékonyabb, új kiadásait tartalmazza, valamint négy csomagváltozatot kínál: Creative Suite 6 Design & Web Premium, Creative Suite 6 Design Standard, Creative Suite 6 Production Premium és Creative Suite 6 Master Collection.

A kreatív világ vezető szoftverei megvárásolhatóak csomagokban, és egy az Adobe számára teljesen új konstrukcióban is. Ennek neve Adobe Creaive Cloud, és tulajdonképpen egy előfizetéses konstrukcióról van szó, melyek keretében a leendő felhasználók havídíj fizetése fejében használhatják a különböző szoftvercsomagokat.

Az árakról, és a megjelenés további információiról bővebben a Macworld cikkében olvashatnak, az egyes programok fontosabb újításait pedig ebben a korábbi cikkünkben közöltül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.