Hirdetés

Elérhető az Office 365 egyszemélyes verziója



|

Éves és havi konstrukcióban is elérhető az otthoni használatra szánt termék.

Hirdetés

A múlt hónapban a Microsoft bejelentette, hogy az otthoni használatra szánt Office 365 programcsomagjából egylicences verzió is elérhető lesz, így olcsóbban kijöhetnek azok, akik csak egyetlen számítógépen (legyen az PC vagy Mac) és táblagépen kívánják használni a benne lévő programokat. Az eddig elérhető változat 5 számítógépen és 5 tableten tette lehetővé a használatot.

Hirdetés


A mai napon Magyarországon is forgalomba került egyszemélyes licenc kétféle konstrukcióban érhető el: a havi előfizetést választóknak 2099 forintot kell fizetniük, míg az 1 évnyi licencdíjat egyben kiadók 20 999 forintért (ez 16 százalékos megtakarítást jelent) használhatják az Office 365-öt. Az 5 felhasználós változat árai 2999 és 29 999 forint.


Ezen összegekért az ügyfelek a legújabb Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher és Access szoftverekhez kapnak hozzáférést, plusz jár melléjük 20 GB OneDrive tárhely és havonta 60 percnyi nemzetközi telefonhívás a Skype segítségével. Utóbbi kapcsán megemlítendő, hogy összesen 60 országról van szó, továbbá az Egyesült Államok, Guam, Hongkong, Kanada, Puerto Rico, Szingapúr és Thaiföld kivételével csak vezetékes számokat lehet tárcsázni.


(Forrás: Microsoft, Supersite for Windows)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.