Hirdetés

Elérhető az Ubuntu 10.10 harmadik alfája



|

Egyelőre csak fejlesztőknek ajánlják letölteni az operációs rendszer újabb alfáját.

Hirdetés

A Canonical kiadta a harmadik alfa verzióját is az Ubuntu 10.10 Maverick Meerkat operációs rendszerének. A fejlesztőcsapat ugyanakkor leszögezte, hogy az Alpha 3 sem ajánlott az otthoni felhasználóknak, hiszen egy nem stabil, a fejlesztés korai szakaszában lévő OS-ről van szó.

 

Az egyelőre tehát csak fejlesztők számára ajánlott Maverick Meerkat Alpha 3-ba egyébként több újdonság is került. Megújult a Software Center, amelyben még egyszerűbb lett az Ubuntu-alkalmazások letöltése és indexelése. Rendelkezik egy úgynevezett History funkcióval is, ami a programok telepítési idejét és verzióját mutatja.

 

A Software Centerbe ezen felül ajánlott és újdonság fülek is kerülnek majd. Az új Rhythmbox zenelejátszó már továbbfejlesztett megosztási lehetőségeket kínál, többek között eltweetelhető a kedvenc zenénk linkje is. Utóbbi az UbuntuOne Music Store-ba irányít.

 

Az Alpha 3 verzióba további UI-fejlesztések, frissített naptár és üzenetküldő is került. Bővebb információ és letöltés a hivatalos weboldalon.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.