Hirdetés

Elérhető iOS-re a celeb Facebook



|

A Facebook Mentions hosszú tesztelés után ma vált elérhetővé.

Hirdetés

A Facebook ma mutatta be legújabb applikációját, melynek segítségével a celebek és a különféle cégek Twitter-szerű hírfolyamon, ömlesztve kapják az információkat.

Hirdetés

A Facebook Mentions nevű iOS alkalmazásának használatához kizárólag a megerősített oldalak tulajdonosai - vagyis a hírességek és a nagyvállalatok - kérvényezhetnek hozzáférést. Az új  alkalmazás legtöbb funkciója természetesen megegyezik az eredeti programéval, extra újdonságként mindössze egy kérdés-válasz szekció került a programba, valamint a felhasználói felület módosult kissé..

A Mentions applikáció tesztelése egyébként már a tavalyi évben megkezdődött, ám csak most vált széleskörben elérhetővé. A szoftver egyenlőre az USA határain belül életképes csupán, ám a tervek szerint 1-2 hónapon belül más országokra is kiterjed a támogatottsága. Androidos változatról egyenlőre nem szólnak a hírek, de valószínűleg a Google mobilrendszerét preferáló celebeknek sem kell sokat várniuk a Mentionsre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.