Hirdetés

Elérhetőek a Microsoft augusztusi hibajavításai



|

Az Adobe Flash-ből nem érkezett új verzió, ami valószínűleg rossz hír.

Hirdetés

Magyar idő szerint tegnap este elérhetővé váltak a Microsoft szokásos hibajavító keddes frissítései. A vállalat összesen kilenc javítócsomagot adott ki, ezek közül öt darab foltoz kritikus sérülékenységeket, a maradék négy pedig fontos besorolást kapott a vállalat szakembereitől. A kritikusak mind távoli kódfuttatási hibákat javítanak, míg a fontosakban jogosultságkiterjesztési, információszivárgási, továbbá biztonsági funkció kikerülésével kapcsolatos malőröket szüntettek meg a programozók.


Hirdetés


A csomagok a Microsoft összes népszerű termékét érintik: a Windows valamennyi támogatott verzióját, az Office 2007 és újabb irodai csomagokat, a Word Viewert, a Skype for Business 2016-ot, a Lync 2010-2013-as verzióit, továbbá a Live Meeting 2007 Console-t.


A Windows 10 szokás szerint egyetlen összegző frissítésben kapta meg az összes javítást, a rendszer mindhárom főverziójához (Threshold, Threshold 2, Redstone / Anniversary Update) érkezett frissítés. Semelyik kiadás sem kapott funkcionális újításokat, a sérülékenységek foltozása mellett a kumulatív patch-ek csak kisebb-nagyobb bugokat orvosoltak. A hónap elején kiadott Windows 10 Anniversary Update buildszáma 14393.10-ről 14393.51-re emelkedett a frissítéssel.



Végül megemlítendő, hogy a Microsoft frissítéseinek megérkezésével párhuzamosan az Adobe nem adott ki javítást a Flash Player beépülőhöz, hírünk írásakor a legfrissebb verzió a július 12-én elérhetővé vált 22.0.0.209 volt. A múltbéli tapasztalatok alapján az Adobe feltehetően nem készült el időben a legújabb javítással, az elérhetővé válásáról természetesen hírt adunk majd.


(Forrás: Ghacks, Microsoft)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.