Hirdetés

Elérhetőek a Microsoft és az Adobe decemberi frissítései



|

Rengeteg sebezhetőséget szüntettek meg az idei utolsó patch kedden.

Hirdetés

Magyar idő szerint kedd este elérhetővé váltak a Microsoft és az Adobe havi rendszerességgel kiadott hibajavításai. A Satya Nadella által vezetett cég ebben a hónapban 12 hibajavító csomaggal kedveskedett a felhasználóknak, a felük kritikus, míg a másik felük fontos sérülékenységeket szüntet meg. A Windows és az Office összes támogatott verziója mellett az Internet Explorer, a Microsoft Edge, továbbá a .NET Framework kapott javításokat.


Hirdetés


Szokása szerint az Adobe sem kispályázott, a Flash beépülő legújabb változata összesen 17 különálló sebezhetőségtől szabadult meg, amely közül több lehetőséget adhatott a támadók számára a számítógép feletti irányítás átvételére. A Google Chrome magától telepíti a legújabb verziót, a Windows 8 / 10 rendszerek beépített Internet Explorer és Edge böngészői a Windows Update-en keresztül kapják meg az aktuális változatát, az egyéb szoftveres kombinációkat használók pedig innen tölthetik le a 24.0.0.186-as verziót.


(Forrás: Krebs on Security, Microsoft, Adobe | Nyitókép: Leweb Photos)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.