Hirdetés

Elérhetővé vált a Feedly Pro



|

Havi 5 vagy évi 45 dollárba kerülnek a szolgáltatás extrái.

Hirdetés

Remek használhatósága miatt az online hírolvasók piacának egyik legnagyobb sztárja jelenleg a Feedly, ám sokáig nem volt egyértelmű, hogy a reklámmentes szolgáltatás miként lesz képes piacon maradni, hiszen a Google Reader lekapcsolása óta saját maguknak kell feldolgozniuk a hírforrásokat. A művelet nagyon komoly, avagy másképp fogalmazva drága infrastruktúra fenntartását igényli.

Hirdetés


A probléma megoldásaként az üzemeltetők augusztus elején bejelentették a fizetős Feedly Pro csomagot, a havi 5 vagy évi 45 dollárt kifizetők a megszokott funkciókon kívül HTTPS-es adatkommunikációt, beépített keresőt, Evernote / Pocket integrációt, továbbá prémium támogatást kapnak. Ezen felül a jövőbeli funkcionalitásokra való szavazáskor a nem fizetős felhasználókénál többet ér a voksuk.


Bejelentésekor a Pro csomagot elsősorban a titkosított adatkommunikációs funkció miatt támadták, a kritikusok szerint ugyanis ez az összes felhasználónak járna, amelyben van némi igazság. Emellett sokan megkérdőjelezik, hogy a felkínált lehetőségekért megéri-e fizetni, ám a helyzetet alternatív szempontból vizsgálva az összeg a szolgáltatás fenntartásához kell. Tulajdonképpen adakozásként is felfogható, a felhasználók önkéntes anyagi támogatása nélkül a Feedly könnyedén a Google Reader sorsára juthat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.