Hirdetés

Elfelejtené a TV-távirányítót a Microsoft



|

Az E3 konferencián a Microsoft a sor új játék mellett bemutatta az Xbox hamarosan érkező újdonságait.

Hirdetés

A Microsoft törekvése, hogy valódi szórakoztató-központtá változtassa az Xbox konzolját. Az E3-on egy újabb lépést tettek ezen irányba, mivel bejelentették a Live TV szolgáltatást, amelyen néhány kiválasztott partner (például Canal) adása elérhető lesz az Xbox felhasználók számára. Vélhetően a szolgáltatás hazánkban csak késéssel fog megérkezni, de például a tengerentúlon az összes UFC pankrációs műsora elérhető lesz ősztől az Xbox felületén.

 

 

Phil Spencer, a Microsoft Game Studios vezetője a televíziózás élmény megváltoztatásáról beszélt. Ennek csak egy kisebb eleme az interaktív tartalmak, sokkal inkább a távirányító mellőzéséről van szó, a Kinect ugyanis hangvezérléssel gazdagodik, amely segítségével akár szóban kiadott utasításokkal is lehet majd váltani az adások között. Valamint keresni a Bing segítségével és szörfölni a YouTube csatornáján.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.