Hirdetés

Elhagyta az Angry Birds fejlesztője a Windows Phone-t



|

A Rovio a jövőben csak az Androidra és az iOS-re koncentrál.

Hirdetés

Nehéz kérdés, hogy mi lesz a mobilos Windows jövője, elvégre az elmúlt egy évben sorra hagyták el a fejlesztők a platformot, és maga a Microsoft is bevallotta, hogy nem jelent számára prioritást. 

Hirdetés

Bár elképzelhető, hogy a jövőben a Microsoft megpróbál új életet vinni a mobilos Windowsba, az eladási adatok alapján az a jelenben már szinte képtelen labdába rúgni. 

A helyzetet talán az jelzi igazán jól, hogy már az Angry Birds fejlesztője, a Rovio is elhagyta a mobilos Windowst - a jövőben inkább csak az Androidra és az iOS-re koncentrál. 

Mindezt egy felhasználó kérdésére árulták el, aki a jövőbeli frissítésekről érdeklődött. Ugyan a windowsos felhasználók többé frissítést nem kapnak, valószínűleg a régi alkotások maradhatnak az áruházban. 

A Rovio nehézségei és az Angry Birds-láz csökkenése mindenesetre nem is olyan égető probléma a windowsos közösség számára - az már sokkal inkább, hogy nem juthatnak hozzá a Pokemon Góhoz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.