Hirdetés

Elhanyagolható lesz a Windows 8.1 frissítése



|

A Windows 9-re tartogat minden újdonságot a Microsoft.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy a Windows 8.1 következő "nagy" frissítése augusztus 12-én érkezik. Sajnos azonban nem érdemes beleélni magunkat a nagy újításokba és a Start menübe, ugyanis a Microsoft marketinges kommunikációs menedzsere, Brandon LeBlanc már most arra figyelmeztette a felhasználókat, hogy semmi olyan jellegű dologra ne számítsanak, mint az áprilisi frissítésnél. A Windows 8.1 mindössze apró javításokat kaphat

Hirdetés

Az asztali felhasználók kiengesztelésére a Microsoft tavasszal lehetővé tette az Asztalra bootolást és kikapcsológombot is tett a Kezdőképernyőre, többek között. Az eredeti tervük az volt, hogy augusztusban folytatják az igazi nagy újításokat, azonban Redmondban valamiért meggondolták magukat, és minden jobb frissítést inkább a Windows 9-re tartogatnak. 

Mindez azt jelenti, hogy jövő áprilisig - a Windows 9-ig - ugyan jönnek még frissítések a Windows 8.1-hez, de gyakorlatilag semmi érdekesre nem számíthatunk. A mostani csomagban gyakorlatilag a touchpades használat optimalizálása az egyetlen említésre méltó tétel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.