Hirdetés

Elképesztő új funkció a Photoshop CS5-ben



|

Egy kép digitális átdolgozásánál néha órákat elpepecselhetünk a részletekkel.

Hirdetés

John Nack blogján olvashattuk az akkor még meg sem jelent Adobe Photoshop CS5-ös verziójából adott ízelítőt, még tavasszal. A programcsalád azóta megjelent, és ha tehetném, rohannék is kipróbálni. Ez a filter valami hihetetlen munkát végez, nálam akut térdreborulást eredményezett, amikor megláttam.



A videón az Adobe egyik termékmenedzsere, Bryan O'Neil Hughes mutatja be a Content-Aware Fill Filtert, azaz a tartalomérzékeny kitöltés szűrőt. A szűrő elsősorban olyan módosítások esetén hasznos, ha például egy előtérben lévő objektumot akarsz a képről eltüntetni, de a háttér nem egyszínű (fát az alkonyi égről, kanyargó utat a bokros pusztaságról), vagy ha a képen lévő üres helyeket kívánod kitölteni a már meglévő képi elemek stílusában (kavargó felhők, vagy sziklás helyek a fehér helyekre).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.