Hirdetés

Elképesztően helytakarékos lesz az iOS 9



|

Talán még egy 16 GB-os iPhone 6S-sel is lehet majd boldogulni - mert lesz ilyen.

Hirdetés

Nem véletlenül utálja mindenki a 16 GB-os iPhone-okat. Egyszerűen ennyi tárhellyel ma már nem lehet boldogulni egy okostelefonon, főleg, ha valaki szeret fotózni is. Mindez most talán a múlté. 

Hirdetés

Na nem azért, mert az Apple végre nem szúr ki a felhasználókkal, és eltörli a 16 GB-os alapmodellt. Az még legalább egy évig marad, és továbbra is komoly felárat kell fizetni a több tárhelyért. 

A jó hír az iOS 9-ben rejlik, amely végre nem írja ki állandóan, hogy elfogyott a hely. 

Az iCloud Photo Library például képes lesz optimalizálni a tárhelyet, ami azt jelenti, hogy a régi fotókat automatikusan eltakarítja a készülékről, de azok úgy tűnnek, mégha még mindig ott lennének. Amikor meg akarunk egy ilyet nyitni, azt az iCloud villámgyorsan lestreameli nekünk. 

Szintén takarékos dolog az App Thinning, aminek a lényege, hogy az appok teljes kódját nem töltik le a készülékek, csak amire tényleg szükségük van. Egy iPhone 6 Plus tehát nem foglalja a helyet az iPhone 4-től 6-ig kompatibilis kódokkal. 

Nagyon örömteli hír az is, hogy az iOS 9-nek a korábbi 4 GB helyett már csak 1,3 GB kell a rendszerfrissítéshez. 

Ha ennyi sincs, akkor a rendszer képes automatikusan törölni az appokat, majd a frissítés után mindent újratelepíteni, beavatkozás nélkül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.