Hirdetés

Elkészült a Deezer univerzális alkalmazása



|

Windows 10 és Windows 10 Mobile rendszereken is fut kliens.

Hirdetés

A hazánkban is népszerű Deezer zenestreamelő még márciusban tette elérhetővé az új fejlesztésű, Windows 10 és Windows 10 Mobile rendszerekre szánt UWP kliensprogramjának előzetes változatát. A héten az Egyesült Államokban is debütált szolgáltatás kliense most elhagyta az "előzetes" jelzőt, azaz általánosan elérhető, stabil alkalmazássá vált.


Hirdetés


Az új szoftvert a Deezer ingyenes és prémium felhasználói is igénybe vehetik, azonban az offline és zavartalan lejátszásra természetesen csak a Premium+ előfizetéssel rendelkezőknek van lehetőségük. Benyomásaink alapján a program gyors és könnyen kezelhető, bár van még mit csiszolni rajta, például a zenekönyvtárból és a lejátszófelületről nem lehet könnyen megnyitni az előadói oldalakat. Ezen felül a beépített dalszövegkereső sem a legjobb, még rendkívül népszerű számok esetében sem garantált a szövegek megjelenítése.



(Forrás: Windows Central, Windows Áruház)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.