Hirdetés

Elkészült a Firefox 13



|

Látványos újításokkal gazdagodott a webböngésző.

Hirdetés

Tegnap a Mozilla Foundation elérhetővé tette a hazánkban piacvezető webböngészőjének legújabb változatát, a Windows 2000 operációs rendszerrel már nem kompatibilis Firefox 13 számos fontos újdonságot tartogat mind az átlagos felhasználók, mind pedig a webfejlesztők számára.


A látványos újítások közé a megújult nyitólap (about:home), és új lap oldalak tartoznak: előbbire hivatkozások kerültek a fontosabb párbeszédpanelekhez (pl.: Letöltések, Beállítások, Előzmények), míg utóbbin egy 3×3 elemes rácsban a legtöbbet látogatott weboldalak kerültek listázásra.


Jó hír, hogy a róka ezen verziójától kezdve már alapértelmezetten be van kapcsolva az SPDY protokoll támogatása, a beépített fejlesztői eszközök 72 apró-cseprő fejlesztést kaptak, használhatóak a CSS column-fill és tulajdonságok, plusz a CSS3 background-position már kiterjesztett szintaxissal is paraméterezhető.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.