Hirdetés

Elkészült a Live OneCare!



|

Elkészült a Microsoft Live OneCare biztonsági szoftvercsomag végleges változata.

Hirdetés

Többek között található benne tűzfal, vírusirtó és kémprogram-eltávolító, illetve még számos további kiegészítő funkció is, mint például a fontos állományok archiválása és visszaállítása, valamint számos rendszergyorsító segédeszköz. A program mellé teljeskörú telefonos és online támogatás jár.

A 90 napos próbaváltozat térítésmentesen tölthető le a Microsoft Live OneCare weboldaláról, majd a próbaidő lejárta után évi 50 dollár fejében vehető továbbra is igénybe a szolgáltatás, amiért cserébe a programot három számítógépre telepíthetjük fel legálisan.

Az előzetes hírek szerint a trösztellenes pert elkerülendő, a Microsoft nem kívánja a Windows Live OneCaret integrálni az elkövetkező Windows operációs rendszerekbe (például a Vistába), ahogyan azt a Windows Media Playerrel és az Internet Explorerrel tette korábban.

Kíváncsian várjuk hogyan szerepel majd a Microsoft egy olyan piacon, ahol már számos nagy név van jelen, mint például a Symantec, Trend Micro, McAfee stb.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.