Hirdetés

Elkészült a Total Commander 9.0



|

Rengeteg kisebb-nagyobb reszelés került a fájlkezelő új kiadásába.

Hirdetés

Windowsos számítógépeken már vagy két évtizede a Total Commander nevezhető a de-facto standard kétpaneles fájlkezelőnek, bár természetesen akadnak ingyenes és fizetős alternatívai. Csütörtökön megérkezett az alkalmazás 9.0-s verziójának stabil kiadása, amely ugyan nem hoz radikális újításokat, de rengeteg módon reszel az alkalmazáson.


Hirdetés


A szoftver elsőre is nyilvánvaló újítása a szebb és modernebb ikonkészletet, plusz a két panel közé bekerült egy funkciógombokat tartalmazó felület (a menüben kikapcsolható a megjelenítése). A hétköznapi használat során fontos újítás még, hogy a Windowsban megszokott módon, a bal egérgomb nyomva tartásával tömegesen kijelölhetővé váltak a fájlok.



A részletes változtatási jegyzék itt olvasható, csupán néhány érdekesebb újítást emelnénk ki: a fájlkeresőben opcionálisan bekapcsolható a szupergyors "Everything" alkalmazás használata, a ZIP-modul már támogatja az OwnCloud és Dropbox szokatlan tömörített állományait, az FTPS és HTTPS protokollok használatakor pedig mindig ellenőrzésre kerül a kiszolgálók tanúsítványa.


(Forrás: gHacks, Ghisler)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.