Hirdetés

Elkészült a Windows 10 első nagy frissítése?



|

A héten kimehet a végleges változat a nyilvános bétát tesztelőknek.

Hirdetés

A remek forrásokkal rendelkező WinBeta beszámolója alapján elkészült az idén július végén kiadott Windows 10 első nagy frissítése. A Threshold 2 kódnevű javítócsomag lesz az első olyan patch, amely megemeli az operációs rendszer buildszámát, méghozzá 10240-ről elvileg 10586-ra. A Windows 10 fast ringben lévő önkéntes bétatesztelői jelenleg a 10576-os builden vannak, de elméletileg még a héten megkaphatják a build 10586-ot.

Hirdetés


A WinBeta még vasárnap megjelent írása szerint a Threshold 2 frissítés a jövő heti patch kedden válhat elérhetővé a Windows 10 stabil kiadását futtató felhasználók számára, azonban a források úgy tűnik ezt most nem erősítették vagy cáfolták meg. Egyelőre annyi biztos, hogy a Threshold 2 még november során telepíthetővé fog válni.


Végül megemlítendő, hogy elvileg a Windows 10 Mobile esetében is a build 10586 jelzésű változat lesz az RTM, azaz ezzel a verzióval kerülnek majd piacra a Lumia 950 és 950 XL okostelefonok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.