Hirdetés

Elkészült a Windows 7 SP1?



|

Az orosz Microsoft bejegyzése alapján befejeződött az SP1 fejlesztése. Ezt követően egy rejtélyes RTM build jelent meg a fájlcserélő oldalakon.

Hirdetés

A Microsoft kiadta a Windows 7 első szervizcsomagjának (SP1) kész, RTM (Release to manufacturing) változatát - írja a Winrumors. A lap a szoftveróriás orosz leánycégének a bejegyzése alapján állítja ezt, amely mellett azt is tényként kezeli, hogy a Microsoft a végső kiadást (7601.17514.win7sp1_rtm.101119-1850) már el is juttatta a rendszerépítők (OEM) számára. Utóbbi információt később határozottan cáfolta orosz oldalán a redmondi szoftvercég, ellenben az RTM létét nem tagadták.

 



Mivel decemberben az SP1 utolsó simításairól lehetett olvasni, így könnyen elképzelhető, hogy a Microsoft lezárta a szervizcsomag munkálatait. A különböző Torrent oldalakon már megjelent a fent leírt rtm-es build, de mindenkinek azt ajánljuk, hogy ne tegye próbát vele, inkább várja meg a hivatalos szervizcsomag érkezését. Annál is inkább, mert sok újdonság nem várható a Windows 7 SP1-től.

A szervizcsomag ugyanis főként hibajavításokat és foltozásokat fog tartalmazni. Az újdonságokat leginkább szerveroldalon kell keresnünk, mivel a Microsoft korábbi tájékoztatása alapján a biztonsági frissítések mellett csupán a Távoli Asztal kapcsolathoz (Remote Destkop) érkező RemoteFX támogatás kerül majd be a Windows 7 csomagjába, amely a friss Windows Server 2008 R2-vel való együttműködés miatt szükséges. Míg a Windows Server 2008 R2 SP1 a Dynamic Memory és a RemoteFX virtualizációs megoldásokkal fog gazdagodni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.