Hirdetés

Elkészült az Adobe Flash 11.3



|

Már Firefox használata esetén is homokozóban fut a beépülő.

Hirdetés

Tegnap délután az Adobe elérhetővé tette a sokak által hőn szeretett Flash pluginjának legújabb verzióját, a szokatlanul rövid béta időszak után véglegesített beépülőt mindenkinek érdemes minél előbb telepítenie.

 

A szoftver két fő újítással rendelkezik: egyrészt Windows-on futó Firefox esetén a biztonság növelése érdekében a beépülő az Adobe Reader X-ből megismert homokozóban fut, másrészt pedig immáron a Mac OS X felhasználók is igénybe vehetik az automatikus frissítési szolgáltatást.


Megemlítendő, hogy a Linux felhasználók számára még mindig a beépülő 11.2-es főverziójának egy újabb változata érhető csak el, míg az androidosok a 11.1-es változat következő kiadására frissíthetnek, ám az Adobe programozói elvileg ezek esetében is befoltozták a Windows-os 11.3-ban megszüntetett biztonsági réseket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.