Hirdetés

Elkészült az Office 2010 SP2



|

A Windows Update segítségével érdemes telepíteni a szervizcsomagot.

Hirdetés

Pozitív hírrel tudunk szolgálni a Office 2010-et használók számára, hiszen a Microsoft az áprilisi publikus béta fázisba való beléptetés után most elérhetővé tette az irodai programcsomag második szervizcsomagjának végleges változatát.


Az SP2-ben sejthető módon néhány extra bugra való gyógyíren túlmenően helyet kapott az összes eddig megjelent foltozás, így a különálló telepítőkészletek igen méretesek: a 32 bites verzióhoz 634 megabájtos, míg a 64 biteshez 736 megabájtos foltozás dukál. Éppen ezért érdemes a Windows Update segítségével telepíteni, hiszen akkor nem töltődnek le a már telepített patchek.


Ettől független az Office 2010 SP2-t egyelőre csak manuálisan, opcionális frissítésként lehet installálni a Windows Update-ről, a szervizcsomag 90 napon belül avanzsálódik automatikus telepítésűvé.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.