Hirdetés

Elkezdődött a Microsoft OneCare tesztelése



|

Hirdetés

A cég az új szolgáltatását elsősorban az egyéni felhasználók igényeinek megfelelően alakította ki. A Microsoft szerint az otthoni PC-k jelentős részén nem fut biztonsági szoftver, aminek elsősorban az az oka, hogy a piacon lévő termékek sok esetben komplexek, és a hatékony menedzselésük sem mindig egyszerű. A Microsoft OneCare Live egy olyan előfizetéses rendszeren alapú szolgáltatás, amelynek keretében a cég ügyfelei számos biztonsági és teljesítménynövelő funkcióval rendelkező megoldáshoz juthatnak hozzá. A OneCare tartalmaz egy víruskeresőt, egy kémprogramok elleni szoftvert, egy tűzfalat valamint egy biztonsági mentést megkönnyítő alkalmazást is. Mindezek mellett szintén helyet kap benne néhány teljesítménynövelő szoftver. A Windows OneCare különböző funkciói egy egységes felületről könnyen elérhetők és kezelhetők.


A Microsoft néhány héttel ezelőtt kezdte el a OneCare Live béta tesztelőinek toborzását. Ez mostanra fejeződött be, és a cég már elérhetővé is tette számukra a szükséges eszközöket. A Microsoft szerint néhány héten belül több ezer tesztelő fogja kipróbálni az új biztonsági megoldást.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.