Hirdetés

Elmaradt a Microsoft részéről a hibajavító kedd



|

Hamarosan jönnek majd a patchek, az Adobe kiadta a javításait.

Hirdetés

Tegnap este a Microsoft tudtunkkal példa nélküli lépésre szánt el magát, ugyanis egyszerűen nem adta ki a februári hibajavító keddre készített frissítéseket. A vállalat szerint valamiféle probléma adódott az utolsó pillanatban, ami alaposan kibabrálhatott volna a termékeit használókkal, így a malőr megoldásáig a patchek visszatartása mellett döntöttek az illetékesek. Szerda délutánig nem érkeztek meg a javítások, és nem világos, hogy mikor válhatnak majd elérhetővé.


Hirdetés


Az Adobe részéről nem voltak fennakadások, bár a Windows 8.x / 10 rendszerek Internet Explorer és Edge böngészőihez a Microsoft még nem tette elérhetővé a legfrissebb Flash beépülőt. Az Adobe Flash kedd este kiadott változata a 24.0.0.221-es verziószámot kapta, és 13 darab kritikus sebezhetőséget szüntet meg, így a plugint manuálisan telepítő felhasználók ne felejtsék el frissíteni. A Google Chrome-hoz már elérhető az aktuális kiadása, a böngésző magától frissíti majd, ha még nem tette volna meg.


(Forrás: Windows Central | Nyitókép: angela n.)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.