Hirdetés

Élő fordítással újít a Google billentyűzete



|

Azonnali fordításba is képes kezdeni a Gboard legutóbb kiadása.

Hirdetés

A Google billentyűzete az évek során a legjobbak közé fejlődött, és ami azt illeti, talán nem is kell többé másban gondolkodnia annak, aki egyszer telepíti az okostelefonjára. 

Hirdetés

A Gboard legutóbbi verziója pedig a Google Fordító beépítésével frissített, továbbá az emojik megjósolásában is jeleskedik. 

A gépelés megkezdésekor a Google Fordító technológiája azonnali, élő fordításba kezd az általunk kiválasztott nyelvre. Ennek hála a többnyelvű kommunikáció nagyban egyszerűsödik. 

A megjelenő javaslatok között már emojik és GIF-ek is vannak, tehát nem szükség az alternatív nézetben keresni ezeket. Dinamikusan változó hátterek is vannak az új verzióban. 

Akinél telepítve van a Gboard, annak az okostelefonjára bármikor megérkezhet a legutóbbi frissítés, ha eddig esetleg még nem futott volna be. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.