Hirdetés

Előbb-utóbb akkor is Edge böngészőt használsz majd...



|

A Microsoft igyekszik a saját megoldása felé terelni a felhasználókat.

Hirdetés

A Microsoft egy újabb trükkel próbálja rávenni a Windows 10 felhasználóit, hogy maradjanak az Edge böngészőnél, és ne térjenek át a Chrome-ra vagy a Firefoxra. 

Hirdetés

A legújabb, kiszivárgott 10568-as buildben egy plusz ablakot szegez nekünk a Microsoft, ha alapértelmezett alkalmazást akarunk váltani. 

Ha a Microsoft Edge az alapértelmezettként beállított böngészőnk, és telepítjük mondjuk a Chrome-ot, majd beállítanánk azt alapnak, felugrik egy párbeszédablak. Ebben a Windows 10 azt kéri, adjunk egy esélyt a Microsoft Edge-nek. 

Ebben felhívják a figyelmet, hogy az Edge-ben írhatunk a weblapokra, van Cortana és olvasási nézet. Külön gomb van hozzá, hogy ne váltsunk, és kipróbáljuk az Edge-et. 

A lépés minden bizonnyal kinyitja majd a Mozilla és a Google zsebében a bicskát. 

Hasonló újítást vezetett be a Microsoft a gyári zenei és fotós appokhoz is. Az új build tényleges megjelenésééig mindenesetre ez még változat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.