Hirdetés

Elszabadult a pokol: indul a Doom multiplayer alpha



|

A 2016 tavaszára ígért Doom reboot pre-alpha multiplayer módja hamarosan kipróbálható lesz.

Hirdetés

Tíz évvel az előző epizód megjelenése után végre elérkeztünk arra a pontra, hogy belátható közelségbe került az új Doom megjelenése. A Bethesda ezúttal nem sorszámozott, hiszen egy reboottal készülnek, modern köntösben prezentálva a sokak által bálványozott sorozat pokoli hangulatát. A 22 éve született első rész lassan már egy digitális hőmérőn is elfut, az új azonban nem kevesebbre készül, mint megrengetni a modern játékipar alapjait.

 

Hirdetés

 

A QuakeCon 2015-re kilátogatók élőben próbálhatják majd ki a Doom pre-alpha multiplayer módját, de a Bethesda nem feledkezett el egyéb ígéreteiről sem. Mindenki, aki előrendelte a Wolfenstein: The New Ordert, most beválthatja kódját a hivatalos weboldalon, ezzel bekerül egy kalapba, ahonnan kisorsolják a szerencsés többjátékos tesztelőket. Aki digitálisan vásárolta meg az új részt, annak nincs egyéb teendője, csak várni, hátha egyike lesz az Xbox One-os, PlayStation 4-es vagy PC-s kiválasztottaknak.

 

 

A pre-alpha multiplayer teszt kezdetéről egyelőre nem közölt pontos időpontot a Bethesda, csak annyit mondtak, hogy a következő hónapokban várható. Azok a vásárlók és előrendelők, akiknek most nem lesz szerencséje, jövő év elején garantáltan kipróbálhatják majd a béta verziót. Aztán valamikor tavasszal, ha minden jól megy, végre elszabadul a pokol...

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.