Hirdetés

Eltűnhetnek a Facebook Messenger üzenetei



|

Új funkció közelít az üzenetküldő iOS-es kiadására.

Hirdetés

Nem is történt régen, hogy a Facebook tulajdonában lévő WhatsApp teljes titkosítással újított, az összes felhasználója számára. A közösségi oldal másik üzenetküldője most szintén meglepetésekkel készül. 

Hirdetés

Az egyik ilyen úgy néz ki, hogy az eltűnő üzenetek funkció lesz, amely elsőként az iOS-es Messengerben debütálhat

Az előkerült képek alapján a felhasználók beállíthatják, hogy a másokkal folytatott beszélgetéseik során az üzeneteik milyen hosszú ideig maradjanak láthatóak. 

A lépést nem lehet meglepőnek nevezni, elvégre a Telegram és a Snapchat kapcsán jól látszik, sokan értékelik az eltűnő üzenetek adta lehetőségeket. A funkcióval a Facebook ráadásul már kísérletezett is Franciaországban néhány hónapja. 

Márciusi és áprilisi értesülések szerint a Messenger kódja titkos beszélgetési opcióra is tartalmaz utalást - ez viszont az átlagfelhasználók számára még nem lesz elérhető egy ideig. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.