Hirdetés

Eltűnő üzenetekkel újított a Signal



|

Ezúttal nem az adatvédelemről szól az újítás, egyszerűen a rendezett kezelőfelületről.

Hirdetés

A Signal üzenetküldőt már eddig is sokan szerették - például Edward Snowden -, elvégre mindkét fél között titkosított formában kezeli a kommunikációt. 

Hirdetés

Az üzenetküldő most eltűnő üzenetekkel újított, vagyis a szöveges tartalmak és a képek is maguktól eltűnnek egy idő után. A frissítés azonban nem adatvédelmi okokat szolgál. 

A Snapchat miatt az emberek egykor úgy vélték, hogy az eltűnő üzenetekkel elrejthetik az érzékeny információkat. Ez azonban nem igaz, hiszen a képernyőképek, külső kamerák és másolási funkciók miatt az ilyesmit könnyű továbbadni. 

Az Open Whisper Systems más megközelítést alkalmaz - az eltűnő üzenetek szerintük azt segítik, hogy a kezelőfelület rendezettebb legyen. 

Az újítás elsősorban azoknak kedvez majd tehát, akik nem nézegetik szívesen a múlt heti beszélgetéseket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.