Hirdetés

Érdekes újdonság a Windows 10 új előzetesében



|

Elérhető a fast ringen a Creators Update eheti előzetese.

Hirdetés

Szerda este megérkezett a fast ringre a Windows 10 Creators Update eheti publikus előzetese. A build 14965 elsősorban hibajavító kiadásnak tekinthető, rengeteg rendellenes működést és alkalmazás-összeomlást szüntettek meg a Microsoft illetékesei, plusz bemutatkozott benne pár látványosabb újdonság is.


Hirdetés


A legérdekesebb funkció, hogy mostantól egyszerűbb érintőkijelzőről kezelni a külső monitorokat, a felhasználók ugyanis előhozhatnak egy virtuális touchpadet a külső megjelenítőn való kattintgatáshoz és vonszoláshoz. Ezen felül a Sticky Notes alkalmazás képes magától felismerni többek közt az e-mail címeket és a hiperhivatkozásokat, a Windows Ink pedig használhatósági és sebességbeli fejlesztéseket kapott. A haladó és profi felhasználók talán értékelik, hogy a regisztrációs adatbázis szerkesztőeszköz nemrég bemutatkozott címsorába már a CTRL + L kombinációval is beugorhatnak.



Végül érdekes, hogy a múlt heti Windows 10 Mobile előzeteshez hasonlóan már a Windows 10 build 14965 számítógépes kiadását is delta frissítésként terjeszti a Microsoft. Ez azt jelenti, hogy frissítéskor a Windows Update nem az új build komplett telepítőkészletét fogja letölteni, csak a régi build és az új build eltérő állományait. A módszerrel állítólag olyan 30-40 százalékkal is csökkenthető a frissítések letöltési mérete.


(Forrás: Microsoft)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.