Hirdetés

Érdekes újítással frissít a Google Play Áruház



|

A Play Áruházban egy frissítés gombbal külön lehet majd ellenőrizni, érkezett-e új verzió a telepített alkalmazásainkból.

Hirdetés

Van aki nem törődik különösebben az androidos okostelefonjára telepített appok frissítésével, egyszerűen a Google Play Áruházra bízza a feladatot. Más figyeli, hogy van-e újabb verzió egy-egy programból. 

Hirdetés

Aki az utóbbi módon tesz, annak jó hír, hogy a Play Áruház egy új gombbal kísérletezik. Ez egy frissítés gomb, amely manuálisan kérdezi le, hogy van-e frissebb változat a telepített alkalmazásokból. 

Ennek hála nem kell megvárni a frissítési értesítéseket, amelyek 1-2 órát is késhetnek. 

Az új gombot természetesen a Play Áruház Saját alkalmazások és játékok szekciójában lehet megtalálni. 

Nem mindenki fedezi majd fel az újdonságot, a módosítást ugyanis egyelőre elszórt jelleggel teszteli a Google. A béta funkciókhoz hasonlóan várhatóan egy-két hónapon belül mindenki számára elérhetővé válik a módosítás. A kezelőfelület is alakul, a telepített elemeket több feltétel alapján lehet majd listázni (például név, méret, utolsó frissítés vagy használat). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.