Hirdetés

Érik az életre a Google Allo



|

A Google az üzenetküldője egyik gyenge pontját kiiktatva hamarosan elhozza az Allo asztali (webes) verzióját.

Hirdetés

A Google sok üzenetküldővel próbálkozott már az elmúlt évek során. A legutóbbi az Allo, amely nagyot robbant az indulásakor, azonban a népszerűsége és a felkapottsága a hiányosságai miatt gyorsan zuhant az azt követő hetekben. 

Hirdetés

Az egyik probléma az, hogy az app kizárólag Androidon és iOS-en érhető el, webes vagy asztali környezetben egyáltalán nem. Tehát asztali gépről és laptopról nem lehet használni egyelőre. 

Ez hamarosan megváltozik, Nick Fox szerint ugyanis a Google már dolgozik az asztali verzión. 

A mellékelt képen egy korai prototípus látható a maces Safari böngészőben. Ebből kiderül, hogy az asztali kliens tulajdonképpen az Allo webes verziója. 

Ennek ellenére egy ilyen kiadás kinyitná az Allót, és mivel jóval több eszközön lehetne használni (valamint telefonon és PC-n felváltva folytatni a beszélgetéseket), talán a felhasználók is jobban megszeretnék. 

Érdekesség, hogy a Google Hangouts, a cég korábbi üzenetküldője erre képes volt - azonban az óriás igyekszik végleg elásni, és az Allo, valamint a Duo felé terelni a felhasználókat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.