Hirdetés

Érkezik a Microsoft mindent-bele billentyűzete



|

Hirdetés

A Microsoft Remote Keyboard for Windows XP Media Center Edition névre keresztelt eszköz a névben foglalt operációs rendszert futtató gépekkel használható. A médiacenter jellegű PC-k ideális irányítóeszközét kívánták megteremteni, mely segítségével ugyanazon a felületen küldhetünk e-mailt, válthatunk TV csatornát, írhatunk vagy képek között böngészhetünk.

Matt Barlow, a hardver üzletág marketing igazgatója olyan funkciókról is beszámolt, mint a sötétben is kényelmesen használható háttérvilágított billentyűk, a biztonsági billentyűzár, valamint egy "titokzatos zöld gomb", melynek megnyomására bekapcsolódik a PC-s médiacenter és automatikusan a főmenübe juthatunk. A billentyűzet az eszköz közepén, míg az egér funkciói a kissé megemelt jobb sé bal szélen kapnak helyet. A távirányító szintén egy magasított felületen helyezkedik el, itt találhatóak többek között a csatornaváltó, hangerőszabályzó és a DVD irányító gombok.

Az infrás eszköz megközelítőleg 9 méteres távolságig használható, és négy ceruzaelemmel működik. Ezen kívül megjelenés előtt áll egy billentyűzetet és egeret kombináló eszköz is, a Wireless Optical Desktop 5000, melyet speciális fotószerkesztő gombokkal "turbóztak fel", külön erre szolgáló gombok mellett az egérrel is elérhetünk különböző egyedi beállításokat, például a képek nagyítását.

A Digital Image Standard 2006 szoftverrel is együtt szállítják majd az eszközt, így kínálva teljes körű képszerkesztő csomagot a felhasználók számára. Mindkét hardvereszköz 105 dollár körüli áron kerül a boltokba, előreláthatóan akár még idén szeptemberben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.