Hirdetés

E.T. és az Internet Explorer hazatelefonál



|

A Windows 8.1 előzetesében az Internet Explorer 11 új hívófunkcióval újít.

Hirdetés

A Windows 8.1 előzetesének az újdonságai között szerepel majd az Internet Explorer 11 egy új változata, amely a Microsoft böngészőjének a legújabb kiadásaként több fejlesztést is tartogat. A kiszivárgott hírek szerint többek között egy úgynevezett Click to Call funkció is belekerül az IE 11-be. 

A Click to Call arra ad lehetőséget a felhasználóknak, hogy könnyedén tárcsázzák azokat a telefonszámokat, amelyeket online találnak, böngészés közben. Az egyelőre nem tisztázott, hogy a megoldás a Skype böngészőpluginján alapszik-e, annyit viszont tudni, hogy a funkció alapértelmezésben engedélyezve van. 

A Microsoft szerint amennyiben az általunk választott alkalmazással akarjuk felhívni a telefonszámokat, akkor semmi gond nincs, ugyanis az alapértelmezett programok listájában ezt is beállíthatjuk. A beállítás kizárólag egy adott fiókot érint egy rendszeren belül. A Windows 8.1 előzetese várhatóan június 26-án, a BUILD fejlesztői konferencián debütál a nagyközönség számára is. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.