Hirdetés

Európába is jön majd az új Zune



|

A Microsoft médialejátszójának harmadik generációja várhatóan 2009-ben érkezik.

Hirdetés

 

A Zune Amerika után Kanadát is meghódította, az európai felhasználóknak azonban még mindig várniuk kell a Microsoft médialejátszóira.

 

zuneeu.jpg

 

A legfrisebb hírek szerint azonban megéri majd a várakozás: a Microsoft Franciaország igazgatója szerint 2009-ben Európába is megérkezik a Zune. Ráadásul egy új változat, ugyanis ekkor dobják majd piacra a médialejátszó harmadik generációját.

 

A pletykák szerint a Zune Marketplace is Európa-barát lesz majd, de a szó-beszéd arról is folyik, hogy a Windows Mobile 7-tel szerelt készülékek ki tudják majd használni a Zune szolgáltatásait. Ki tudja, lehet, hogy egyszer váratlanul mégis felbukkan egy Zune Phone.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.