Hirdetés

Európában is elérhető a BBM Video



|

Androidon és iOS-en is elérhetővé vált a BBM Video.

Hirdetés

Az idei évben a BlackBerry már elérhetővé tette Androidon és iOS-en a BBM Video szolgáltatását, azonban csak az amerikai és a kanadai felhasználók számára. Most szélesebb körben is hozzáférhető lett

Hirdetés

A funkció lehetővé teszi a BBM felhasználóinak, hogy keresztplatformosan videocsevegjenek egymással, az appon belül. 

Június elején további kontinenseken vált elérhetővé a szolgáltatás, június 14. óta pedig további 109 európai és afrikai országban is hozzáférhető lett. 

A szolgáltatás globális mértékben a jövő hónapban lesz teljesen elérhető. 

A BBM Video a BBM appba szerveroldali frissítésként került bele. Ez azt jelenti, hogy az üzenetküldő alkalmazás úgy kapta meg a funkciót, hogy a felhasználóknak nem kell külön frissíteniük. 

Aki még nem telepítette a BBM-et, az androidos és iOS-es készülékre ingyen installálhatja a Google Play Áruházból és az Apple App Store-ból. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.